Κοινωνία

Ιδιωτικό πάρτι δίπλα στο σπίτι της χαροκαμένης οικογένειας του 10χρονου Σταύρου

Ιδιωτικό πάρτι δίπλα στο σπίτι της χαροκαμένης οικογένειας του 10χρονου Σταύρου

Σοκ ανά το Παγκύπριο από την είδηση που μεταδίδει το Sigma και αφορά στο ιδιωτικό πάρτι που στήθηκε λίγα μέτρα από την οικία του αδικοχαμένου Σταύρου.
Σύμφωνα με το Simgalive βάσει καταγγελίας κατοίκου της κοινότητας Αλεθρικού, αναφέρεται πως: «H εκδήλωση στην κοινότητα Αλεθρικού, που ακυρώθηκε λόγω του θανάτου του 10χρονου, Σταύρου Γεωργαλλή, μετατράπηκε σε ιδιωτικό πάρτι στην οικία κοινοτικού συμβούλου» καταγγέλλει κάτοικος Αλεθρικού.

Βάσει της καταγγελίας η ακυρωθείσα δημόσια εκδήλωση αφορούσε στην πανήγυρη του Αγίου Επιφανίου, η οποία όμως εν τέλει έλαβε χώρα στα 100 μόλις μέτρα από την οικία της χαροκαμένης οικογένειας του 10χρονου Σταύρου, οι οποίοι σήμερα στις 14:30 κήδεψαν το αγγελούδι τους.

Στην καταγγελία αναφέρεται πως το βράδυ της ακυρωθείσας εκδήλωσης μέλος του κοινοτικού συμβουλίου του Αλεθρικού, έλαβε την απόφαση να φιλοξενήσει στην οικία του τον πασίγνωστο τραγουδιστή Στέλιο Διονυσίου, ο οποίος θα τραγουδούσε στο πανηγύρι του Αλεθρικού, παραγγέλνοντας μεζέδες και στήνοντας γλέντι και χορούς…

Εξάλλου, ο καταγγέλων κάτοικος του Αλεθρικού αναφέρει πως όλα έλαβαν χώρα στην παρουσία του Κοινοτάρχη της κοινότητας, ενώ έτι περαιτέρω προκλητικό είναι το γεγονός ότι έγινε χρήση μικροφωνικών και μεγαφώνων εντός της οικίας του τοπικού άρχοντα! Ως είναι φυσικό, ο καταγγέλων αναφέρει ότι πλέον στην κοινότητα επικρατεί έντονος αναβρασμός, μόλις γνωστοποιήθηκε το γλέντι στο οποίο συμμετείχαν ενεργά οι τοπικοί άρχοντες λίγα μόλις μέτρα από την οικία της οικογένειας του μικρού Σταύρου.

Το Sigmalive επικοινώνησε άμεσα μετά την καταγγελία με τον Κοινοτάρχη Αλεθρικού, Νίκο Νικολάου, ο οποίος παρείχε κάποιες εξηγήσεις για τα τεκταινόμενα στο Αλεθρικό.

Ο κ. Νικολάου επιβεβαίωσε πως στην οικία του εν λόγω κοινοτικού συμβούλου παρευρέθη και ο πασίγνωστος λαϊκός τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου, όχι όμως για λόγους «ιδιωτικού πάρτι». Αντιθέτως, ο κ. Νικολάου αντέτεινε πως επρόκειτο για μία «σύναξη φιλοξενίας» του Στέλιου Διονυσίου, καθώς λόγω της απώλειας του 10χρονου Σταύρου η εκδήλωση και η εμφάνιση του λαϊκού τραγουδιστή ακυρώθηκαν την τελευταία στιγμή.

Ο Νίκος Νικολάου θέλοντας να δικαιολογήσει την εκεί παρουσία του στο συγκεκριμένο σπίτι του κοινοτικού συμβούλου, ανέφερε πως είχε μεταβεί εκεί προκειμένου να καταβάλει την αμοιβή του τραγουδιστή, όπως είχε εξάλλου αποφασιστεί σ’ έκτακτη συνεδρία του κοινοτικού συμβουλίου, παρά την ακύρωση της εκδήλωσης.

Ο Κοινοτάρχης Αλεθρικού, δικαιολογώντας τους ήχους από τα μεγάφωνα και τα τραγούδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Τώρα αν ο Στέλιος Διονυσίου, είπε και κανένα τραγούδι στο συγκεκριμένο ιδιωτικό σπίτι, δεν μπορούσαμε να τον φιμώσουμε κιόλας», διαψεύδοντας παράλληλα την χρήση μικροφωνικών ή μεγαφώνων.

Ο κοινοτάρχης Αλεθρικού είχε επικοινωνία με την οικογένεια του αδικοχαμένου Σταύρου Γεωργαλλή, στους οποίους και εξέφρασε τις απολογίες του για την παρεξήγηση που έχει προκληθεί.

«Εαν είμαι εγώ το πρόβλημα στην κοινότητα, είμαι έτοιμος ακόμη και να παραιτηθώ, αν και δε φέρω ευθύνη για τη συγκεκριμένη υπόθεση», αναφέρει ο κ. Νικολάου.

enews24.gr

Σχετικά Νέα: