Κοινωνία

Τιμητική πλακέτα στον Μητροπολίτη Άνθιμο για την προσφορά του στα ΑμεΑ από το σύλλογο "Δώσε Ζωή"

Τιμητική πλακέτα στον Μητροπολίτη Άνθιμο για την προσφορά του στα ΑμεΑ από το σύλλογο

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος τιμήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Μαρτίου 2018 για την προσφορά του στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και τον πολιτισμό από την Εταιρεία Αρωγής Παιδιών με Αναπηρία "Δώσε Ζωή".

Η πρόεδρος του δραστήριου συλλόγου, Παναγιώτα Καμπά με αντιπροσωπεία εθελοντών συνάντησαν στην έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης τον Παναγιώτατο για να του απονείμουν την ειδική πλακέτα. 

Ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του, αλλά και του κοινωνικού έργου του, τα μέλη του "Δώσε Ζωή" ταξίδεψαν από την Αθήνα στη συμπρωτεύουσα για να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους για το ποιμαντικό του έργο και την συμβολή του στην προάσπιση της ελληνικής κουλτούρας στην παιδεία, τον πολιτισμό και την καλλιέργεια εθνικών, θρησκευτικών και ανθρωπιστικών ιδεωδών.

Στη πολύωρη συζήτηση που ακολούθησε της απονομής η πρόεδρος και οι εθελοντές του "Δώσε Ζωή" τόνισαν χαρακτηριστικά τη μεγαλειώδη και ανυπέρβλητη προσφορά ζωής και το θείο χάρισμα της γενναιότητας και της ψυχικής αρετής του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου (κατὰ κόσμον Διονύσιο). 

Με τη σειρά του ο Παναγιώτατος ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του συλλόγου και την αμέριστη υποστήριξή του στις κοινωνικές δράσεις του.

Σχετικά Νέα: