Οι Έλληνες πρωταθλητές στο σεξ σύμφωνα με γερμανική έρευνα

Οι Έλληνες πρωταθλητές στο σεξ σύμφωνα με γερμανική έρευνα

Οι Έλληνες σύμφωνα με έρευνα της γερμανικής εφημερίδας Bild είναι πρωταθλητές στο σεξ στην Ευρώπη!

Φωτιά στα κρεβάτια των Νοτίων θα μπορούσε να είναι ο συνοδευτικός τίτλος για αυτήν την έρευνα που δημοσίευσε η εφημερίδα Bild και ρίχνει φως στις ερωτικές συνήθειες των Ευρωπαίων. Πότε, που και πόσο σεξ ακριβώς κάνουν οι πολίτες της γηραιάς Ηπείρου ήταν το ζητούμενο.

Στα «καυτά» ερωτήματα δόθηκαν απαντήσεις από το πόση ώρα κρατάει η ερωτική πράξη, ποιος κάνει το πρώτο βήμα και αν τελικά για κάποιους μέχρι 3… είναι δεσμός (ή και παραπάνω, δεν διευκρινίζεται!).

Σε περίπτωση λοιπόν που είχατε απορίες στο «εκπαιδευτικό» θέμα «λαοί της Ευρώπης και σεξ», θα σας πούμε το κλασικό «σαν την Ελλάδα δεν έχει» και το αποδεικνύει και η έρευνα!

Πόσο συχνά κάνουν σεξ οι Ευρωπαίοι;

Εδώ ακριβώς παίρνουν το χρυσό οι Έλληνες με 164 κατά μέσο όρο σεξουαλικές επαφές το χρόνο. Ακολουθούν οι «ούνα φάτσα, ούνα ράτσα» Ιταλοί γείτονες με 121 φορές το χρόνο. Οι Γερμανοί έχουν κατά μέσο όρο 117 ερωτικές επαφές το χρόνο.

Αν είχαμε γίνει η Δανία του Νότου τα μαντάτα θα ήταν δυσάρεστα, καθώς μοιράζονται την τελευταία θέση με τους Βρετανούς με 92 έως 94 ερωτικές επαφές το χρόνο! Πιθανώς για αυτόν το λόγο οι τελευταίοι να προχώρησαν στο Brexit, ίσως σε άλλες Ηπείρους να θεωρείται υψηλός μέσος όρος!

Και αγαπημένος μήνας για σεξ αναδεικνύεται ο… Μάιος! Ή τουλάχιστον για τους Γερμανούς είναι ο αγαπημένος τους μήνας για σεξ, με ποσοστό 25% προτίμησης, ενώ ο χειρότερος μήνας για σεξ το χρόνο για τους Γερμανούς είναι ο Φεβρουάριος με μόλις το 4% να τον προτιμούν!

Τι λέμε σε αυτές τις περιπτώσεις;

Σεξ χωρίς μπλα-μπλά γίνεται; Γίνεται, αλλά όλο και κάποιος «πανηγυρισμός» περιμένει πριν τη γραμμή του «τερματισμού». Για να μην χρειάζεστε λεξικό ερμηνείας ας δούμε τις πιο δημοφιλείς σε 8 διαφορετικές χώρες.

Οι Έλληνες τελειώνουν το ερωτικό παιχνίδι λέγοντας «τελειώνω» επισημαίνοντας το αυτονόητο, όπως και οι Γερμανοί αντίστοιχα.

Οι Πολωνοί «Juz-juz-juz»! (που μεταφράζεται περίπου σε «ήδη – ήδη – ήδη»)

Οι Ρουμάνοι ανακοινώνουν τις προθέσεις τους με ένα «A Termina», που μεταφράζεται σε «είμαι έτοιμος»…

Οι Ούγγροι αναφωνούν «Elmentem» που μεταφράζεται σε «φεύγω», πιθανώς γιατί δεν τους αναφέρουν ξανά στην έρευνα και παρεξηγήθηκαν!

 

Και τρεις λαοί καταφεύγουν στην επίκληση των θείων δυνάμεων για την «στιγμή της κρίσης».

 Οι Ισπανοί φωνάζουν «Madre Mia» («Παναγιά μου»)

 Οι Ιταλοί φωνάζουν το αντίστοιχο «Madonna»!

 Οι Γάλλοι φτάνουν στην αποθέωση με ένα «Mon Dieu»!

 

Ποιος κάνει την πρώτη κίνηση;

Το ζητούμενό εδώ ήταν να ανιχνευθεί ο ρόλος της γυναίκας στην πρωτοβουλία για σεξ. Και το έπαθλο παίρνουν οι Ιταλίδες με ένα εκπληκτικό 55%! Ποσοστό που ζηλεύουν παράφορα το 90% των Γερμανών, καθώς δηλώνουν πως θα επιθυμούσαν περισσότερη προθυμία από τις Γερμανίδες συντρόφους τους που κάνουν την πρώτη κίνηση σε ποσοστό 24%, δηλαδή περίπου 1 στις 4.

Φάτε μάτια ψάρια…

Αρκετή ώρα φαίνεται πως παίρνουν πολλοί Ευρωπαίοι μπροστά από τον υπολογιστή τους σε websites πορνογραφικού περιεχομένου. Αν και λιγότερο θερμοί και εκδηλωτικοί στο σεξ οι Ολλανδοί κερδίζουν την πρώτη θέση στο ηλεκτρονικό οφθαλμόλουτρο με 9.3 λεπτά κατά μέσο όρο παραμονής σε σελίδες αντίστοιχες.

Οι Γερμανοί με 8.13 λεπτά είναι περίπου στη μέση και οι Ρουμάνοι με 7,41 λεπτά παραμονής αρκετά πιο χαμηλά. Οι Έλληνες δεν αναφέρονται στο συγκεκριμένο πεδίο, κατά πάσα πιθανότητα επειδή εκείνη την ώρα κάνουν σεξ!

Πρόσκληση για ποτό στο σπίτι;

Αν προσκαλέσεις το 54% των Ιταλών για ποτό στο σπίτι, θα παρεξηγήσουν πως τους καλείς με πονηρό σκοπό, ενώ μπορεί απλά να ήθελες να παίξετε μπιρίμπα! Πιο «απονήρευτοι» αποδεικνύονται οι Βρετανοί με το 38% και 36% αντίστοιχα να πιστεύουν πως πρόσκληση για πότο στο σπίτι συνεπάγεται ερωτικό κάλεσμα!

Διάρκεια και αντοχές!

Από την αρχή μέχρι το τέλος της η ερωτική πράξη είναι πιο σύντομη στην Ολλανδία με διάρκεια… 5,1 λεπτά και απίστευτο κι όμως αληθινό, οι Βρετανοί παίρνουν το πρωτάθλημα αντοχής με 7.6 λεπτά και την πρώτη θέση στον πίνακα!

Μέχρι τρεις είναι δεσμός;

Μπορεί να μην είναι για όλους… ομαδικό σπορ, αλλά κάποιοι έχουν μια ροπή στο άθλημα. Αν μέχρι τρεις (ή και παραπάνω) είναι δεσμός, τότε οι Ιταλοί είναι οι λιγότερο… ομαδικοί τύποι με μόλις 12% να έχει επιδοθεί σε περιπτύξεις με περισσότερους από έναν ερωτικό σύντροφο τη φορά.

Οι Γερμανοί και Ισπανοί είναι αρκετά συντηρητικοί επίσης με 13%, οι Βέλγοι με 15%, οι Γάλλοι περίπου στη μέση με 16% του πληθυσμού να έχει κάνει ομαδικό σεξ, οι Αυστριακοί 18% και οι Νορβηγοί αποδεικνύονται οπαδοί της ομαδικής δουλειάς και σε αυτό τον τομέα με το 21% να πιστεύει «όλοι μαζί μπορούμε»!

Θέλω να σ’ ακούω να το λες… αλλά σε τι γλώσσα;

Οι… γλώσσες λένε πολλά κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού αλλά και πριν! Πολλοί λαοί θεωρούν κάποιες συγκεκριμένες γλώσσες πολύ ερωτικές και μόνο στο άκουσμα τους λιώνουν!

Στην πρώτη δεκάδα βρίσκουμε αναλυτικά:

1. Γαλλικά (52,8%)

2. Ιταλικά (16%)

3. Ισπανικά (8,5%)

4. Αγγλικά (7,9%)

5. Ολλανδικά (3,5%)

6. Σουηδικά (3,3%)

7. Δανέζικα (1,9%)

8. Πορτογαλέζικα (1,2%)

9. Πολωνέζικα (0,8%)

10. Τουρκικά (0,7%)

Σεξ με αγνώστους…

Το «ανεξερεύνητο άγνωστο» φαίνεται πως γοητεύει περισσότερο τους Ολλανδούς σε ποσοστό 43,4% και οι Γερμανοί αποδεικνύουν αμέσως μετά πως δεν πάσχουν από καμία… «ξενοφοβία» αφού αγγίζουν το εκπληκτικό 40,3% που δηλώνει πως έχει κάνει σεξ με έναν άγνωστο. Λιγότερο επιδεκτικοί δηλώνουν οι Γάλλοι με 37.7% ποσοστό να έχει κάνει one night stand, ενώ γενικά δηλώνουν πως φοβούνται αυτήν την προσέγγιση στο θέμα του σεξ.

Σεξ στο πρώτο ραντεβού;

Για το 50% Ισπανών το πρώτο ραντεβού τελειώνει στο κρεβάτι, ακολουθούν οι Δανοί σε ποσοστό 43% και οι Ολλανδοί με 39%, ενώ την τέταρτη θέση κερδίζουν οι Γερμανοί με 36% να κάνει σεξ στο πρώτο κιόλας ραντεβού!

Μια στάση εδώ…

Οι Ισπανοί σε ποσοστό 32% εκτιμούν περισσότερο την γυναίκα από πάνω στη διάρκεια του σεξ, το ίδιο και οι Αυστριακοί με ποσοστό 24%. Πιο κλασικοί οι Γερμανοί, με πρώτη προτίμηση στην «στάση του ιεραπόστολου» με ποσοστό 25%. Οι Γάλλοι (34%) και οι Ολλανδοί (28%) προτιμούν να βλέπουν την… πίσω όψη doggy style!

Πες το μ’ ένα φιλί…

Τις πιο καυτές επιδόσεις στα φιλιά δηλώνουν πως έχουν οι Ισπανοί! Το 81% δηλώνει πως είναι σίγουρο για τον εαυτό του πως ξέρει ακριβώς τι κάνει. Οι Γερμανοί και οι Γάλλοι βρίσκονται στην μέση του δείκτη αυτοπεποίθησης στον τομέα των φιλιών με 70% να δηλώνει σιγουριά για τις επιδόσεις του. Οι Βρετανοί εμπιστεύονται τον εαυτό τους σε ποσοστό 62% πως ξέρουν ακριβώς τον τρόπο να πουν τα πάντα με ένα φιλί και μένουν τελευταίοι και καταϊδρωμένοι!

 

Πηγή: govastileto

Σχετικά Νέα: