Αυτή η μαμά παραδέχεται με δάκρυα τον πόνο του θηλασμού και εκφράζει πολλές από εμάς!

Αυτή η μαμά παραδέχεται με δάκρυα τον πόνο του θηλασμού και εκφράζει πολλές από εμάς!

Αν ως κοινωνία ελπίζουμε να φτασουμε στο σημείο να θεωρούν όλοι φυσιολογικό το θηλασμό, πρέπει να δείξουμε και την κακή και την καλή πλευρά, και τον πόνο και τη χαρά. Η Angela Burzo, χωρίς να το συνειδητοποιεί βοηθάει σε όλο αυτό και μας δείχνει μια άλλη πλευρά του θηλασμού.  Μια πλευρά γεμάτη με δάκρυα, δυσφορία, και αγώνα.

 

 

««Λατρεύω να βλέπω όμορφες γυναίκες, με όμορφα ρούχα, να χαμογελάνε στα μωρά τους, καθώς τα κοιτάνε με αγάπη ενώ θηλάουν,» έγραψε. «Αυτό δεν είναι η πραγματικότητα μου. Αυτή τη στιγμή, αυτή ειναι η δική μου πραγματικότητα»

 

Θέλοντας να«παραμείνει ισχυρή και να είναι ο στρατιώτης που πιστεύει ότι μπορεί να είναι,» έκανε σε όλες τις γυναίκες μια «χάρη» με το να μην κρύβει τα αληθινά συναισθήματά της!

«Μηπως δεν πιάσει σωστά, μήπως δεν έχω αρκετό γάλα, μήπως οι θηλές μου δεν είναι επαρκείς, μήπως παθαίνει σύγχυση θηλών καθώς χρησιμοποιούμε και μπουκάλι όταν αντλώ το γάλα μου… Όλα αυτά αποτελούν μια συναισθηματική και επίπονη προσπάθεια. Σήμερα όλη μέρα δεν κοιμάται, πιπιλάει χωρίς να τρώει, κλαίει και είναι απογοητευμένη. »

Υπομονή μαμά! Να είσαι ρεαλίστρια… Κάνεις την καλύτερη προσπάθεια και δείχνεις σε όλες εμάς οτι δεν είμαστε μόνες!

 

Πηγή: babyradio

Σχετικά Νέα: